Onsdag kväll :)

Hej!

ojoj, nu var det ett väääldigt bra tag sedan jag uppdaterade min blogg.. jag vet att jag måste förbättra mig, haha!
Ska försöka göra det också :)

men haft det jobbigt en period och försöker ta tag i mitt liv och med mig själv, jag försvann ett tag iochmed att jag glömde mig själv och orkade liksom inte.

Nu går jag hos världens bästa psykolog och börjat träna, så nu börjar det iaf gå åt rätt håll, även om vägen varit lååång! Sökt skola till hösten, hel som människa, Hoppas jag kommer in! Behöver verkligen det känner jag =)

Även om jag inte skriver så mkt varken här eller facebook, så uppdaterar jag mig om alla hela tiden och ni som står mig allra närmast vet ju allting och har en förståelse varför det varit som det varit.. men nu börjar jag komma på fötter igen!

Nu kan jag inte sitta och skriva upp allting som hänt sedan sist, men jag kan ju skriva att det hänt en heeel del!
Varit på konserter, fikat massor, umgåtts med vänner och familj och allmänt faktiskt försökt att leva livet litegrann, hunnit blivit 20 och få gått på systemet så ja, tiden rinner iväg och man ska ta vara på livet och dagarna så man inte ängrar ngt senare i livet ;)

Idag har jag varit på mingel med Elli och fikat :) det var mys, vi kan prata om det allra mesta och det är skönt att få lätta sitt hjärta ibland och få lite tips ;) <3 Sedan blev det mingel igen med älsklingen för att äta middag, iochmed att det var 14 månader idag, så GRATTIS till oss!! :D haha! tiden bara springer iväg.. jag förstår inte.. tyckte vi träffades nyss ja och nu har det gått hela 14 månader!

Nu har sommarvärmen kommit också!! :) hääärligt! men ibland lite för varmt!!

nej nu ska jag pussa på mitt hjärta! :) <3
Jag älskar dig mest av allt på jorden!!!! <3
Du är det bästa som hänt mig! <3

Mitt hjärta. <3

Jag älskar dig, och just dig! <3

RSS 2.0